• facebook
  • pinterest
  • sns011
  • twitter
  • xzv (2)
  • xzv (1)

E te iloa e uiga i le toe faʻaleleia o lima?O le lona tolu e te leʻi faʻamoemoeina

E te iloa e uiga i le toe faʻaleleia o lima?O le lona tolu e te leʻi faʻamoemoeina

E taua tele o tatou lima ia i tatou tatou te manaʻomia ai ona latou iloa ma gaoioi i latou.O tagata mama'i uma e maua i le cerebral infarction e masani lava ona o'o i tulaga eseese, e pei o le, vaivai o vae, fa'aletonu vae, malo ma le hypertonia i lima, lea o le fa'aletonu o lima e sili ona afaina ai le gafatia i le olaga i aso uma.
Faatasi ai ma le toe faʻaleleia muamua, o tagata mamaʻi e faʻaleagaina lima ua matua faʻaleleia atili a latou taotoga ma toe faʻaleleia.O le mea lea, e taua tele le tuʻuina atu o ni aʻoaʻoga toe faʻaleleia pe a uma le faʻaogaina o lima, ma le toe faʻaleleia o galuega lima o se vaega taua o togafitiga toe faʻaleleia.

malolo-g25e0ed849_1920
E masani lava, o le toe faʻaleleia o galuega lima e faʻagesegese i gasegase o le cerebral infarction nai lo isi vaega o le tino, o lea i le faagasologa o le toe faʻaleleia o aʻoaʻoga, e le gata o gaioiga faʻamalosi ae e manaʻomia foʻi gaoioiga faʻamalosi, o lona uiga, o se tuufaatasiga o faamalositino e le tagata maʻi. o ia lava ma faʻamalositino faʻaleleia e le fomaʻi faʻaleleia e fesoasoani i le tagata maʻi e faʻateleina le aʻafiaga o le toe faʻaleleia.

1. Togafitiga fa'aletino
E amata i le amataga, pe a faia e le fomaʻi faʻataʻitaʻiga faʻamalositino e tusa ai ma le tulaga o le maʻi, e aofia ai le vave faʻatulagaina o vae, gaioiga ma gaioiga, ma isi.

2. Faʻamalositino ma togafitiga faʻapitoa
O le togafitiga e faʻavae i luga o le fesoasoani i tagata gasegase e faʻagaoioi o latou sooga ma massage, e pei o le faʻalauteleina o maso, tulei, massage, toleniga tumau, aʻoaʻoga masini, ma isi.

lima-g5e8fa97a7_1920

3.Compensatory aoaoga o le itu maloloina
A o tatou toe faʻaleleia le itu o loʻo aʻafia, e le tatau ona galo ia i tatou le itu maloloina o le lima, lea e aʻafia i ni faʻaleagaina o neura, o lea aua le tuulafoaia le faʻamalositino o le itu maloloina o le lima.
4.Traditional Chinese toe faʻaleleia togafitiga
Tui na, acupuncture, cupping ma fumigation herbals o togafitiga fa'a-Saina e toe fa'aleleia ai.

acupuncture-g114d2919f_1920
5. Mea faigaluega fesoasoani
E manaʻomia le faʻatinoina o aʻoaʻoga toe faʻaleleia ma le fesoasoani a mea i fafo pe a talafeagai ai.E tatau i tagata maʻi ona malamalama i le matafaioi o masini fesoasoani, o latou faʻaoga ma puipuiga e ausia ai se tulaga o le lotogatasi i le va o le tagata maʻi ma le masini fesoasoani i le faagasologa o aʻoaʻoga toe faʻaleleia ma tuʻuina atu le taʻaloga atoa i le matafaioi a le masini.O masini fesoasoani autu ou te fautuaina mo le toe faʻaleleia o lima o le:laulau galuega lima.

837ff8bc886f2cb88c2850dca9881c45

aoao atili:https://www.yikangmedical.com/functional-hand-therapy-table.html

Toe faʻaleleia lima o se togafitiga faʻapitoa faʻapitoa.Muamua lava, e tatau ona suʻesuʻeina le tagata maʻi, i le taimi o togafitiga i soʻo se taimi e matau ai ma toe iloilo.O fomaʻi faʻapitoa e faʻalogo i taimi uma i suiga uma o le maʻi, ina ia maua ai faʻaiʻuga lelei ma iʻu ai ina toe foʻi i le aiga ma le sosaiete.

Toe fa'aleleia, o se faiga umi, o se fa'agasologa mai le quantitative i qualitative change.Fa'amaumau i le toe fa'aleleia ma talitonu ia te oe lava.


Taimi meli: Tes-02-2022
WhatsApp Online Chat!