• facebook
  • pinterest
  • sns011
  • twitter
  • dvbv (2)
  • dvbv (1)

High Volt Electrotherapy System PE4

ElectrotherapyPūnaehana

TherapeuticMechanism

Wahi a ke ʻano o ka Gate Control Theory of Pain, ʻo ka hopena o ka hoʻoulu ʻana i ka uila e kōkua i ke kino o ke kanaka e hoʻokuʻu i ka morphine e like me nā mea.Ua ʻike nui ʻia i loko o ka noi lapaʻau ʻo nā mea haʻahaʻa haʻahaʻa a me waena o nā mea hoʻohana i ka hopena ʻeha.

Ke ulu nei ka ʻenehana electrotherapy mai ka haʻahaʻa haʻahaʻa, waena alapine, hoʻopili i ka uila a hiki i ka uila kiʻekiʻe, i ka hoʻololi pinepine ʻana i ka ʻenehana lapaʻau ikaika e mālama ana mai ka pāpaʻu a hohonu, mai loko a i waho.Ke hoʻopuka nei ka ʻenehana Electrotherapy i nā manaʻo hou i kēlā me kēia ʻanuʻu e lawe mai i kahi ʻike hohonu a ʻoluʻolu hoʻi.

He hopena like ko Pulse negative pressure adsorption me ke kīʻaha lapaʻau.Hoʻolahalaha ia i ke āpau o nā ʻiʻo, wehe piha i nā pores, hoʻomaikaʻi i ke kahe koko i loko o nā ʻiʻo, a ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻomaha ʻana i ka ʻeha.Eia kekahi, maʻalahi ka hana ʻana o nā mea lapaʻau.

Nā hōʻailona

ʻO ka hoʻomaha ʻana i ka ʻeha o ka ʻiʻo palupalu, hoʻoikaika i ke kahe koko kūloko, nā aʻalolo vasodilating hauʻoli;e hoʻoikaika i ka hoʻokuʻu ʻana o nā media e hoʻoulu ai i ka ʻeha a me nā metabolites pathological pōʻino, e hōʻemi i ka edema a me ka ʻāʻī ma waena o nā ʻiʻo a me nā aʻalolo.

Palapala noi

Hoʻoponopono hou, physiotherapy, hōʻeha ʻeha, acupuncture & massage, orthopedics, neurology a me nā keʻena geriatrics, etc.

High Volt Electrotherapy System PE4

Hoʻolauna Huahana

ʻO ka mīkini uila electrotherapy kiʻekiʻe he multi-channel, multi-mode a pili i ke kaiapuni.Hana ia me ka alapine haʻahaʻa akā hele i loko o nā ʻiʻo hohonu me ka mana o ka pulse volage kiʻekiʻe, e hoʻouna pololei ana i ka manawa haʻahaʻa haʻahaʻa kiʻekiʻe-voltage pulse i loko o ka wahi lesion o ke kino kanaka a me ke kiko meridian pili.

Kōkua ka mīkini e hana i kahi kaapuni o kēia manawa i loko o ke kino a hoʻomaikaʻi i ka hopena lapaʻau o ka lāʻau uila.Hoʻoikaika ia i ka hoʻoponopono hou ʻana o ka hana nerve conduction, hoʻomaʻamaʻa i nā meridian,aho'ōla i nā maʻi, pēlā e hoʻokō ai i ka pahuhopu o ka ho'ōla maʻi a me ka mālama ola kino.Hāʻawi ka multi-channel i kēia manawa i kahi hopena therapeutic like me TCM me ka hoʻoulu.

ʻO nā mea hana hoʻonaʻauao uila, ʻoiai e hoʻonui ana i ka volta, hoʻopōkole i ka lōʻihi o ka hoʻoulu ʻana hoʻokahi.I kēia manawa, hōʻoia i ka hōʻoluʻolu o ka hoʻoulu ʻana i ka wā e hiki ai i nā kiko hohonu me ke kōkua o ka volta kiʻekiʻe.

Nā hiʻohiʻona

1. hoʻihoʻi ʻia nā pihi i ka ʻole i ka pau ʻana o ka mālama ʻana;

2. ʻewalu mau ʻano lapaʻau i loaʻa;

3. ʻo 300V ± 15% ka nui o ka mālama ʻana;

4. 12 kaawale kūʻokoʻa, 24 suction kīʻaha electrodes;

E heluhelu hou:

Ka hopena o ka Modulated Medium Frequency Electrotherapy

He aha ka Interferential Current Therapy?

Kiekie Kiekie Hohonu Muscle Massager Pu


Ka manawa hoʻouna: Nov-16-2021
WhatsApp Online Chat !