• facebook
  • pinterest
  • sns011
  • twitter
  • xzv (2)
  • xzv (1)

Kaomi no ke aʻo ʻana e pili ana i nā hiʻohiʻona polokalamu kūikawā o ka ʻaoʻao o luna a me lalo o ka mea hoʻomaʻamaʻa hoʻoikaika a passive SL4-3M

ʻO nā lālā o luna a me lalo o nā mea hana hoʻomaʻamaʻa hoʻomaʻamaʻa hoʻoikaika kino SL4-3M he mea hoʻomaʻamaʻa haʻuki akamai.Ma o ka mana a me ka manaʻo o nā polokalamu akamai, SL4 e hoʻokele i nā lālā o luna a me lalo o nā maʻi e hoʻopau i ka passive, kōkua, ʻeleu, kūʻē a me nā ʻano ʻē aʻe o ka hoʻomaʻamaʻa hoʻomaʻamaʻa ʻana, hiki i ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka hana o nā hui a me nā ʻiʻo, a hoʻoikaika i ka hoʻihoʻi ʻana o ka lālā. hana hoʻomalu neuromuscular.

SL4

 

Ua kūkulu ʻia ka ʻōnaehana i nā papahana hoʻomaʻamaʻa e like me ka maʻamau, hoʻomaha, ikaika, hoʻomanawanui, a me ka hoʻonohonoho ʻana, i hoʻololi ʻia i ka hoʻomaʻamaʻa hoʻolaʻa hana o nā maʻi maʻi i nā pae like ʻole, a ua hoʻokumu ʻia i ka hana ma o nā hiʻohiʻona virtual e hoʻoikaika hohonu i ka mana o ka neʻe. ʻano hana.

 

Eia nā hiʻohiʻona polokalamu o nā lālā o luna a me lalo o nā mea hoʻomaʻamaʻa loiloi hoʻoikaika kino a me ka passive (SL4-3M).

 

1.User informationization

Hoʻopili ʻia ka ʻikepili maʻi, a hiki ke mālama ʻia a paʻi ʻia ka ʻike aʻo a me ka loiloi.

ʻIke ʻike mea hoʻohana

2.Assessment hana

Hoʻohui ʻia ka loiloi ʻeha a me ka loiloi ikaika o ka ʻiʻo isokinetic e helu i ka hana lima o ka mea maʻi a loiloi pono i ka hoʻihoʻi ʻana i ka hana.

Hana loiloi

3. ʻO keʻano hoʻonaʻauao Isokinetic

Hoʻolako ʻia me ka hoʻomaʻamaʻa ikaika isokinetic muscle a me nā hana hoʻāʻo, hiki i nā poʻe maʻi ke pahū i ko lākou ikaika ʻoi loa i ka wikiwiki mau a me ka wikiwiki.

ʻO ke ʻano hoʻomaʻamaʻa Isokinetic

4.Orthopedic hoʻomaʻamaʻa ʻano

ʻO ka hoʻihoʻi ʻana i ka neʻe passive i loko o kahi ʻano o ka neʻe ʻana he kūpono ia no nā poʻe maʻi postoperative a i ʻole nā ​​​​mea maʻi me ka liʻiliʻi o nā lālā.

ʻO ke ʻano hoʻomaʻamaʻa Orthopedic

5.Prescription hoʻomaʻamaʻa ʻano

Nā hana maʻamau no ka hoʻomaha, ka ikaika, ka hoʻohui ʻana, a me ka hoʻopili kino o luna a me lalo no ka hoʻomaʻamaʻa wikiwiki ʻana.

ʻAno hoʻomaʻamaʻa palapala

6.Game aʻo hana

ʻO nāʻano aʻo pāʻani likeʻole e pili ana i ka hoʻoponopono neurological a me ka hoʻoponopono orthopedic e paipai i nā maʻi e komo a hoʻonui i kaʻike haʻuki.

Hana aʻo pāʻani

7.Software interface

Ke hoʻohana nei i ka lolouila papa ma ke ʻano he papa hana, ʻehiku kāna mau ʻano hoʻomaʻamaʻa: ka papahana maʻamau, ka pāʻani symmetrical, ka pāʻani puna, ka papahana hoʻomaha, ka papahana ikaika a me ka hoʻomanawanui, ka papahana hoʻonohonoho, a me ke ʻano hoʻokūkū hui.Hoʻohālikelike me nā polokalamu he nui no ka pilina like a me ka launa pū ʻana e hoʻokō i ka hopena o ka hoʻomaʻamaʻa hui.

Pūnaehana polokalamu

8.Cardiopulmonary hana nānā

Hiki i ka pulse oximeter pili i ke Bluetooth ke ʻike mau i ka puʻuwai o ka mea maʻi a me ka ʻike oxygen koko i ka wā o ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i ka hana mālama cardiopulmonary.Inā loaʻa i ka mea maʻi ka hana maʻi Cardiopulmonary, pono e hoʻemi i ka ikaika o ke aʻo ʻana a i ʻole e hoʻōki loa i ke aʻo ʻana.

 

国产彩册英文版20230425.cdr

 

 

 

 

E pili anaPaikikala Aʻo Active-Passive

ʻatikala hou aku:https://www.yikangmedical.com/news/


Ka manawa hoʻouna: Feb-29-2024
WhatsApp kamaʻilio pūnaewele!