• facebook
  • pinterest
  • sns011
  • twitter
  • xzv (2)
  • xzv (1)

He aha ka hoʻohana lāʻau lapaʻau o ka lopako hoʻoponopono lima o luna?

He aha ka lopako hoʻoponopono lima?

ʻO ka lopako hoʻolaʻa lima o luna, ʻike ʻia hoʻi ʻo The Upper Limb Intelligent Feedback Training System, hoʻohana i ka ʻenehana virtual computer a hoʻohui i nā loina o ka lāʻau lapaʻau e hoʻohālikelike i nā ʻōnaehana neʻe manawa maoli o ka lālā luna o ke kanaka.Hiki i nā poʻe maʻi ke hoʻopau i ka hoʻomaʻamaʻa hoʻoponopono hou ʻana i nā hui lehulehu a i ʻole hoʻokahi-hui i loko o kahi kaiapuni virtual computer.

Ua hōʻike ʻia ka noiʻi nui e hiki ke alakaʻi maʻalahi i ka hana ʻino a i ʻole ka hōʻino ʻana o ka ʻōpū o luna.ʻO ka wehewehe ʻana i nā pahuhopu lapaʻau a me ka hoʻolako ʻana i ka hoʻomaʻamaʻa ʻia e hiki ke hoʻomaikaʻi maikaʻi i ka hana o nā lālā luna o nā maʻi.

A2 Upper Limb Manaʻo Manaʻo & Pūnaehana Hoʻomaʻamaʻa (3)

He aha nā hōʻailona o ka lopako hoʻoponopono lima?

ʻO ka lopako hoʻoponopono lima o luna he mea kūpono ia no nā kūlana e like me ka hahau (me ka manawa acute, hemiplegic phase, a me ka hopena sequelae), ʻeha lolo, ʻeha spinal cord, peripheral nerve injury, musculoskeletal disorders, pediatric cerebral palsy rehabilitation, spasticity, atrophy disuse, kaohi ʻana i ka neʻe ʻana o ka hui, ʻaʻole i hana ʻia ka naʻau, ka neuroregulation, nā maʻi neurofunctional, a me nā maʻi neurological ʻē aʻe e hoʻopiʻi ai i ka hana o ka lālā luna a i ʻole ke koi ʻana i ka hoʻihoʻi ʻana i ka hana o ka lima o luna.

lopako lala o luna A2 (2)

He aha nā hiʻohiʻona o ka lopako hoʻoponopono lima o luna?

1. Ka loiloi hana: Hoʻoponopono ia i ka laulā o ka neʻe o ka poʻohiwi, kuʻe lima, a me nā hui lima a mālama i ka ʻikepili i ka waihona pilikino o ka mea maʻi.Hoʻomaopopo pū ia i ka ikaika o ka ʻiʻo o ka lālā luna a me ka ikaika paʻa, e kōkua ana i nā mea lapaʻau e nānā i ka holomua o ka mālama ʻana a hana i nā hoʻoponopono kūpono i ka hoʻolālā lapaʻau.

2. Hoʻomaʻamaʻa manaʻo naʻauao: Hāʻawi ia i ka ʻike manaʻo maoli a me ka intuitive a loiloi pololei i ka holomua o ka hoʻoponopono hou ʻana.Hoʻonui ia i ka leʻaleʻa aʻo ʻana o ka mea maʻi, ka nānā ʻana, a me ka hana.

3. Ka mālama ʻana i ka ʻike a me ka hoʻihoʻi ʻana.

4. Hoʻomaʻamaʻa lima lima a hoʻokuʻu paha: No nā poʻe maʻi me ka maʻi maʻi maʻi mua a me ka ikaika o nā lālā nāwaliwali, hiki i ka robot ke hoʻemi i ke kaumaha o ka lālā i ka wā o ka hoʻomaʻamaʻa ʻana, e maʻalahi i nā poʻe maʻi e neʻe a hoʻomaikaʻi i ko lākou koena neuromuscular control.Ma hope o ka hoʻihoʻi ʻana i ka hana, hiki i nā maʻi ke hoʻonui i kā lākou kaumaha e hāpai i ka hoʻoponopono hou.

5. Manaʻo ʻike a me ka lohe: Ma ka hoʻohālikelike ʻana i nā hana maʻamau i ke ola o kēlā me kēia lā, hāʻawi ka robotnā hoʻomaʻamaʻa hoʻoikaika a me nā pāʻani, e paipai ana i nā poʻe maʻi e komo i nā manawa hoʻomaʻamaʻa lōʻihi a ʻoi aku ka maikaʻi, a laila e hoʻonui ai i kā lākou neuroplasticity a me ka hiki ke aʻo hou ʻana.

6. Hoʻomaʻamaʻa ʻia: ʻae ia i ka hoʻomaʻamaʻa hui pū ʻana a i ʻole ka hoʻomaʻamaʻa hui ʻana o nā hui lehulehu.

7. Hana paʻi: Hoʻopuka ka ʻōnaehana i nā hōʻike loiloi e pili ana i ka ʻikepili loiloi, a hiki ke hōʻike ʻia kēlā me kēia mea i loko o ka hōʻike i nā kiʻi laina, nā pahu pahu, a i ʻole nā ​​palapala ʻāpana, a hiki ke paʻi ʻia.

lopako lala o luna A2 (6)

He aha ka hopena therapeutic o ka lopako hoʻoponopono lima o luna?

1. Hoʻoikaika i ka hoʻokumu ʻana i nā neʻe kaʻawale a me ka hoʻokumu ʻana i nā ʻōnaehana neʻe maʻamau a me nā ala neural transmission, e hoʻoulu ai i ke kūkulu hou ʻana o ka ʻōnaehana neural.

2. Hoʻohui i nā hōʻailona electromyographic kuʻuna me nā hōʻailona hoʻoulu uila neuromuscular waho.

3. Hoʻohui i ka hoʻoulu ʻana i ka uila i loko o ka neʻe ʻana, e hana ana i kahi ala hoʻoulu manaʻo pani paʻa.

4. Kōkua i nā poʻe maʻi e aʻo hou i nā ʻano neʻe kūpono a maikaʻi hoʻi, e hoʻoikaika a hoʻokumu paha i ka hoʻomalu manuahi o nā lālā lolo.

5. hoʻoulu i ke koena o ka ʻiʻo ikaika, hoʻoikaika i ka ʻiʻo o ka ʻiʻo o luna, hoʻomaha i ka ʻiʻo ʻana o ka ʻiʻo, hoʻemi i ka ʻiʻo spasms, a hoʻonui i ka hoʻomanawanui.

6. Hoʻihoʻi hou i ka hui pū ʻana, hoʻomaikaʻi i ka mana o ka neʻe ʻana o nā lālā luna, hoʻoikaika i ka hoʻihoʻi ʻana o nā ala neural, a me ka hoʻohaʻahaʻa ʻana i nā ʻaelike hui.


lopako lala o luna A2 (5)

He aha nā mea maikaʻi o ka lopako hoʻoponopono lima o luna?

1. Ka nānā 'ana i ka manawa maoli a me ka ho'opa'a 'ana i nā palena lapa'au a me nā ho'ololi 'ana i nā hō'ailona physiological o ka mea ma'i, e hiki ai i ka mea ma'i ke nānā pono i ka holomua o ka hana.

2. ʻOi aku ka maikaʻi o ka lopako hoʻoponopono lima o luna no ka hoʻomaʻamaʻa hoʻoponopono pololei.Hiki iā ia ke hoʻololi i nā ʻōkuhi neʻe i hoʻohana ʻia ma ka mea maʻi i ka manawa maoli a me ka pololei, e ʻae ai i ka mālama maʻalahi a pololei.

3. Ma o nā ʻenehana multimedia e like me ka virtual reality, hiki i ka lopako hoʻoponopono lima o luna ke hāʻawi i nā hopena therapeutic hou aʻe ma mua o ka mālama ʻana o ke kauka.He mea leʻaleʻa a paipai i ke komo ʻana, ʻoi aku ka poʻe maʻi me nā hemahema o ka ʻike a me ka nānā.lopako lala o luna A2 (7)

 

ʻOi aku ka manaʻo hoihoiPehea e hoʻomaikaʻi ai i ka hemiplegic gait?

E pili ana i ka Lopako Rehab Limb o luna:https://www.yikangmedical.com/arm-rehabilitation-robotics-a2.html


Ka manawa hoʻouna: Mar-08-2024
WhatsApp kamaʻilio pūnaewele!