• facebook
  • pinterest
  • sns011
  • twitter
  • xzv (2)
  • xzv (1)

Vet du om håndrehabilitering?Den tredje du aldri ville forvente

Vet du om håndrehabilitering?Den tredje ville du aldri forventet

Hendene våre er så viktige for oss at vi trenger at de oppfatter og beveger seg gjennom dem.Alle pasienter med hjerneinfarkt opplever vanligvis ulike tilstander, slik som bensvakhet, nummenhet i bena, stivhet og hypertoni i hendene, hvorav håndsvikt er mest påvirker evnen i dagliglivet.
Med den tidligere rehabiliteringen har pasienter med hånddysfunksjon forbedret sitt kirurgiske resultat og funksjonell restitusjon betydelig.Derfor er det essensielt å gi litt rehabiliteringstrening etter hånddysfunksjon, og gjenoppretting av håndfunksjonen er en viktig del av rehabiliteringsbehandlingen.

relax-g25e0ed849_1920
Vanligvis er gjenopprettingen av håndfunksjonen langsommere hos pasienter med hjerneinfarkt enn i andre deler av kroppen, så i prosessen med rehabiliteringstrening kreves ikke bare passive aktiviteter, men også aktive aktiviteter, det vil si en kombinasjon av øvelser av pasienten seg selv og rehabiliteringsøvelser av rehabiliteringsterapeuten for å hjelpe pasienten med å maksimere effekten av rehabiliteringen.

1. Fysioterapi
Dette starter i hovedsak på et tidlig stadium, når fysioterapeuten skal gjennomføre rehabiliteringsøvelser etter pasientens tilstand, herunder tidlige lemplasseringsbevegelser, aktive og passive aktiviteter mv.

2.Trening og ergoterapi
Behandlingen er basert på å hjelpe pasienter til å bevege leddene og massere, som muskelstrekk, dytting, massasje, utholdenhetstrening, maskintrening, etc. Det er en kognitiv aktivitet, rekreasjonsaktivitet, hjelpemidler osv.

hands-g5e8fa97a7_1920

3. Kompenserende trening av sunn side
Mens vi rehabiliterer den berørte siden, bør vi ikke glemme den friske siden av armen, som er påvirket av noen nerveskader, så ikke forsøm å trene den friske siden av hånden.
4. Tradisjonell kinesisk rehabiliteringsterapi
Tui na, akupunktur, kopping og urtegassing er alle tradisjonell kinesisk medisin rehabiliteringsbehandlinger.

akupunktur-g114d2919f_1920
5.Hjelpeutstyr
Det er nødvendig å gjennomføre rehabiliteringstrening ved hjelp av eksterne objekter etter behov.Pasienter bør forstå rollen til hjelpemidler, deres bruk og forholdsregler for å oppnå en tilstand av enhet mellom pasienten og hjelpemidlet i rehabiliteringsopplæringsprosessen og gi full lek til enhetens rolle.De viktigste hjelpemidlene jeg anbefaler for håndrehabiliteringstrening er:håndfunksjonsbord.

837ff8bc886f2cb88c2850dca9881c45

lære mer:https://www.yikangmedical.com/functional-hand-therapy-table.html

Håndrehabilitering er en meget profesjonell rehabiliteringsbehandling.Først av alt må pasienten vurderes, under behandlingsprosessen til enhver tid for å observere og revurdere.Fysioterapeuter tar alltid hensyn til alle endringene til pasienten, for å få tilfredsstillende resultater og til slutt komme tilbake til familien og samfunnet.

Rehabilitering, en lang prosess, er en prosess fra kvantitativ til kvalitativ endring.Insister på rehabilitering og tro på deg selv.


Innleggstid: Des-02-2022
WhatsApp nettprat!