• facebook
  • pinterest
  • sns011
  • twitter
  • xzv (2)
  • xzv (1)

Tala Lelei丨Isokinetic tekinolosi ua manuia le su'esu'eina o ausiaga faasaienisi ma tekinolosi.

I le aso 7 o Iulai, 2023, na faʻatautaia ai e le Asosi a Saina o Faʻafomaʻi Toefuataʻi se fonotaga iloiloga faʻapitoa.E tusa ai ma le "Science and Technology Progress Law of the People's Republic of China", o le "Tulafono a le Malo o Saina i le Faalauiloaina o le Suiga o Faiga Faasaienisi ma Tekinolosi Ausia" ma le "Faiga le tumau mo Suʻesuʻega Faʻasaienisi ma Tekinolosi ma Faʻatalanoaga Pulega. o le Asosi a Saina o Faʻafomaʻi Faʻafomaʻi", o se iloiloga lona tolu na faia i luga o le "Multi-Joint Isokinetic Training and Testing System" na atiae e Guangzhou YiKang Medical Equipment Industry Co., Ltd.Ina ua mae'a le iloiloga o pepa, fa'alogo lipoti, fesili i luga ole laiga, ma talanoaga fa'apitoa, na fa'amanuiaina le poloketi ile su'esu'ega fa'asaienisi ma fa'atekonolosi!

mea faigaluega fa'aa'oa'oga isokinetic - mea faigaluega fa'aleleia - masini fa'aleleia - (2)

O tekinolosi Isokinetic e masani ona faʻaaogaina mo le toe faʻaleleia o faʻamaʻi e pei o le osteoarthritis, faʻalavelave faʻatasi, taʻavale ma le faiʻai faʻalavelave, ma o se tasi o faʻavae faʻasaienisi taua mo le iloiloga o le aoga.

Faatasi ai ma le faʻalolotoina o galuega faʻapitoa ma suʻesuʻega faʻasaienisi, o le faʻateleina o faʻamaʻi, e pei o le poliomyelitis ma le somatosensory disorders, e mafai ona manuia mai tekinolosi isokinetic mo togafitiga toe faʻaleleia.

mea fa'aa'oa'oga isokinetic - mea faigaluega toe fa'aleleia - masini fa'aleleia - (3)

 

O le fuaina o le malosi o maso isokinetic e fuafua ai le tulaga galue o maso e ala i le fuaina o se faasologa o taʻaloga e atagia mai ai le mamafa o maso ma le isokinetic e alu ese ai vae.O lenei metotia e faʻamoemoe, saʻo, faigofie ona faʻatino, ma saogalemu ma faʻatuatuaina.

O le tino o le tagata lava ia e le mafai ona gaosia le isokinetic movement.O le vae e tatau ona faʻamau i le faʻamau o le meafaigaluega.Pe a gaoioi tutoʻatasi, o le masini faʻatapulaʻa saoasaoa o le meafaigaluega o le a fetuunai le tetee o le leve i le vae e tusa ai ma le tele o le malosi o le vae, e faatumauina ai le saoasaoa faifaipea o le gaioiga o vae.O le mea lea, o le tele o le malosi o le vae, o le sili atu lea o le tetee o le leve, ma le malosi o le mamafa o maso, ma le isi itu.I le taimi nei, afai e fuaina faʻamau e atagia ai le mamafa o maso, e mafai ona iloiloina le tulaga galue o maso.

toleniga lima a8未标题-2

Su'ega Malosi Isokinetic Fa'atasi & Faiga Fa'aa'oa'oga A8-3

E le gata i lea, ua faia e YiKang ni suiga fou i tekinolosi oloa ma faʻalauiloa le tele-soʻotaga isokinetic aʻoaʻoga ma suʻega A8mini, lea e talafeagai mo tagata laiti-soifua maloloina, toe faʻaleleia o tagata matutua, toe faʻaleleia o le neurological, ma faʻamaʻi tigaina.

Pe a faʻatusatusa i le A8-3, A8mini o se faʻasologa o togafitiga isokinetic feaveaʻi e le faʻatapulaʻaina e avanoa.O se robot isokinetic toe faʻaleleia i tafatafa o le moega e talafeagai mo faʻaaliga eseese, laʻititi i le lapopoa, feaveaʻi, ma faʻaaogaina i tafatafa o le moega, lea e sili atu ona faʻaleleia mo le vave faʻaleleia.

                              A8 mini JPG640

Su'esu'ega Malosiaga Isokinetic Fa'atasi & Faiga Fa'aa'oa'oga A8mini


Taimi meli: Aukuso-11-2023
WhatsApp Online Chat!