• facebook
  • pinterest
  • sns011
  • twitter
  • xzv (2)
  • xzv (1)

Fa'alauiloa oloa Fou |Lapatai Laiti Laiti A1-3

Fa'ailoaina o Mea Fou: Lafoa'i Laiti Laiti A1-3

 

O le tuʻufaʻatasia o tekonolosi toe faʻaleleia ma le tele o tausaga o le poto masani faʻapitoa ma le tulaga lata mai o pisinisi toe faʻaleleia, na faʻalauiloa talu ai nei e Yikang se oloa fou - faʻamatalaga atamai faʻapitoa ma aʻoaʻoga A1-3, o se faʻaleleia o se tasi oa tatou oloa lauiloa A1.Sei o tatou suʻesuʻeina poʻo a foliga e faʻaeseese ai le A1-3 mai faʻamatalaga taua.

 

 https://www.yikangmedical.com/adult-robotic-tilt-tables.htmlMOTION OPTIMIZATION

1. Orthostatic tu 0-90°

O le fa'aogaina o le leai o se kilia tekinolosi e fa'aitiitia ai le luluina o le moega i le taimi e tu ai, ma tu'uina atu ai i tagata gasegase se poto masani togafitiga.

2. Fa'agaoioiga savali sa'o, tulimanu fa'agaoioiga sooga suilapalapa 0-45°

O le lautele lautele o sooga vae pito i lalo e mafai ona maua ai se aafiaga atoatoa o le savali, ina ia mafai e sooga taitasi o vae pito i lalo ona faamalositino i se lautele lautele.

3. 0-15° Moega taotooto

Fa'atele le pito fa'ata'oto a'o fa'aauau a'oa'oga la'a e fa'amalo atoa maso o lo'o a'afia i fa'aliga o le suilapalapaion.

www.yikangmedical.com

 

 

FA'AMATALAGA FA'atekinolosi

● Fa'ata'ita'i Fa'atonu le Umi o Vae

● Toe Seti ole Umi ole Vae

● Toe Fa'atonu Moega

 

 

TEKNOLOSI TOE FA'AVAEINA

1.A'oa'oga Feso'ota'i Va'aiaO le afi 3D fou e faʻaaogaina e fausia ai faʻataʻitaʻiga faʻamalositino maualuga, faʻavaeina le fesoʻotaʻiga i le va o aʻoaʻoga faʻamalositino ma le olaga moni.

2.Su'esu'ega o GaioigaO le A1-3 o le muamua lea e fa'ailoa mai ai le su'esu'ega a le vaega pito i lalo ole ROM ile fa'asologa o lima pito i lalo.E mafai ai ona tatou mata'ituina le aga'i i luma ole agava'a o vae i lalo ole lima i so'o se taimi.O le maualuga o le gaioiga o vae pito i lalo e faamaumauina e le masini.E fa'amaopoopo fa'amaumauga i fa'aa'oa'oga

3.Su'esu'ega fa'amaumauga otometiOtometi ona aoteleina faʻamatalaga aʻoaʻoga ma iloiloga o aʻoaʻoga a le tagata maʻi i taimi eseese, ma faʻaalia i le vaʻaia le toe faʻaleleia o le maʻi.

4.Fa'atonuga feso'ota'iga malamalamaMalosi feso'ota'iga vave, Fa'amalositino pulea taimi

5.Fa'aa'oa'oga eseese:Faʻamalositino faʻamalosi, faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga;Agavale/Taumatau vae, tasi vae toleniga;Agavale & taumatau vae a'oa'oga fealua'i

6.Toleniga mo le olaga:Fa'avae i fa'ata'ita'iga o le olaga i aso faisoo;Fa'atuina ni vaaiga e sili ona feso'ota'i ma le gaioi pito i lalo

 www.yikangmedical.com

www.yikangmedical.com

FUAFUAGA ERGONOMIC

Si'i vae vae: O le fausaga fou o tapuvae-vae bionic e mafai ai ona lautele le tele o gaioiga vae-vae, fesoasoani i le toe faʻaleleia atili o le tapuvae ma vae.www.yikangmedical.com

Fa'amau lima: O le arc-face design o le lima masini e fetaui ma le lima o le tino o le tagata ma mafai ona faʻamautu le tulaga lima i le taimi o aʻoaʻoga.E fa'atumauina ma fa'amautu le tu o vae pito i luga.

Fetuuna'i le va o vae: O le va o vae e mafai ona fetuutuunai e tusa ai ma le tino o tagata gasegase ina ia mautinoa o loʻo aʻoaʻoina tagata gasegase i se tulaga lelei.

Fa'amauina vae e mafai ona fetu'una'i: E mafai ona suia le faʻamauina o vae e tusa ai ma le umi o le vae o le tagata maʻi e faʻafetaui i foliga o le tino o le tagata maʻi.

Fuafuaga moega fa'afaigofie:e fetaui ma le pi'o o le tino o le tagata, fa'aitiitia le mamafa


GALUEGA FAATASI

fa'atasi ma le myoelectricity luga

 www.yikangmedical.comwww.yikangmedical.com

I le avea ai o se tagata gaosi meafaigaluega toe faʻaleleia ma sili atu i le 20 tausaga o le poto masani, Yeecon e faʻaauau pea ona atiaʻe fou & alualu i lumarobots toe fa'aleleiae faʻafetaui ai le faʻateleina o manaʻoga o meafaigaluega faʻaleleia maualuga i le alamanuia.Matou te taumafai e avea ma kamupani sili ona lelei toe faʻaleleia meafaigaluega i totonu o le alamanuia e ofoina atu e le gata o oloa sili ona lelei ae faʻapea foʻi auaunaga faʻapitoa.Afai e te fiafia i a matou oloa poʻo a matou nofoaga faʻaleleia fofo faʻapitoa, aua le faatuaituu mai ia i matou se savali.

 

Faitau atili:

Fa'apolopolo Toefuata'iga Tulaga Maualuga A6-2S

Meafaigaluega Fa'alelei Fa'apolopolo Lelei mo le fa'aletonu o le Vaega Maulalo

Toefuata'iga o Tamaiti e le atoatoa le tino


Taimi meli: Feb-16-2022
WhatsApp Online Chat!