• facebook
  • pinterest
  • sns011
  • twitter
  • xzv (2)
  • xzv (1)

Nyt produkt: Aktivt træningsapparat til knæled

Yeecon lancerede for nylig et nyt produkt:Knæleds aktivt træningsapparat til genoptræning SL1.SL1 er en patenteret teknologi designet til accelereret restitution efter knæledskirurgi såsom TKA.Det er et aktivt træningsapparat, som betyder, at patienterne selvstændigt kan kontrollere træningsvinklen, styrke og varighed, så de kan træne i en sikker og smertefri tilstand.

Aktivt knæledstræningsapparat til forbedret genoptræning SL1 er et genoptræningsapparat, der afhænger af, at patienter aktivt driver bevægelse af underekstremiteterne.Patienter kan udføre frem- og tilbagegående CPM-træning ved aktivt at trække i deres underekstremiteter.Den aktive træner for underekstremiteterne er anvendelig til ortopædiske og neurologiske rehabiliteringspatienter i afdelings- og hjemmeforhold for at gennemføre rehabiliteringstræning for underekstremiteterne og vedligeholde underekstremiteternes funktioner.Enheden er udstyret med autotæller og vinklen er justerbar, og den kan bruges i både siddende og liggende stilling.

 Knæleds aktivt træningsapparat

PRODUKTEGENSKABER

1. Træningsmetode: Den understøtter to træningsstillinger med siddende og liggende.Efter at have fastgjort patientens underekstremitet til træneren, kan de udføre frem- og tilbagegående underekstensions- og fleksionstræning.

2. Udstyret med 400N luftfjederassistent, som effektivt kan hjælpe patienter med at gennemføre ekstensions- og fleksionstræning i underekstremiteterne.

3. Brug lineære dobbeltaksede styreskinneskydere og glideskinner af aluminiumslegering.

4. Udstyret med en 5-cifret træningstæller, som automatisk kan beregne cirkulationstræningsvolumen i underekstremiteterne.

5. Adopter professionel medicinsk ankel- og fodfikseringsbeskytter, som kan bruges til patienter med postoperativ frakturfiksering.

 

KILNISK ANSØGNING

Hovedfunktioner: Underekstremitetsleddets bevægelighedstræning, muskelstyrketræning omkring knæleddet.

Gældende afdelinger: ortopædi, rehabilitering, geriatri, traditionel kinesisk medicin.

Målbrugere: Knæledsaktiv træning til postoperativ genoptræningstræning, nerveskade, sportsskade mv.

 

KLINISKE FORDELE

1. Instrumentet hjælper patienter med at udføre aktive og passive fleksionsøvelser efter knæledsoperation ved hjælp af overekstremiteterne for at forbedre knæleddets funktion og bevægelsesområde;

2. Under træning tilpasser patienterne træningsvinklen, styrke, intensitet og varighed i henhold til individuelle forskelle, ændringer i forhold, mobilitet og smerteudholdenhedsevne;Forebyg ledskader på grund af overdreven træning, realisering af personlig og humaniseret træning.

3. Dette instrument er økonomisk, anvendeligt og let at bære;den har stærk stabilitet, præcis løbebane og intuitive data med skala og vinkel til at bedømme fremskridtene af knæfleksionsøvelser, hvilket er yderst praktisk.

4. Instrumentet kan effektivt forbedre postoperativ knæfunktion.Desuden hjælper træning af underekstremiteterne i samarbejde med de øvre lemmer til at forbedre den aktive bevægelsesevne, øge muskelstyrken i lemmerne, forbedre hjerte-lungefunktionen og fremme genopretningen af ​​proprioception.

 

Som ledenderehabiliteringsudstyrvirksomhed med vores eget stærke R&D-team, Yeecon udfører konstant nye produkter for at imødekomme behovene i rehabiliteringsindustrien.Fortsæt med at følge os for vores seneste nyheder om avanceret genoptræningsteknologi og trends i rehabiliteringsbranchen.

www.yikangmedical.com

Læs mere:

Aktiv og passiv rehabiliteringstræning, hvilken er bedre?

12 unormale gangarter og deres årsager

Robotik til genetablering af tidlig gangfunktion


Indlægstid: 19. maj 2022
WhatsApp online chat!