• facebook
  • pinterest
  • sns011
  • twitter
  • dvbv (2)
  • dvbv (1)

Moe hoʻomaʻamaʻa hoʻomaʻemaʻe mākēneka

ʻO ka wehewehe pōkole:


Huahana Huahana

HOOLAHA HUA

ʻIke ʻo Yk-5000 magnetic therapy system ka mana kiʻekiʻe kiʻekiʻe ma muli o ka microprocessor.Wahi a ke kumu o ka mālama ʻana i ka māla magnetic i ke kino o ke kanaka, hoʻohana ia i ka ultra low frequency a pololei a ʻepekema hoʻomalu i ka hopena o ke kahua magnetic ma ke kino kanaka.Hoʻohana nui ʻia ia i nā ʻeha a me nā iwi palupalu, nā maʻi ʻōnaehana nerve, nā maʻi vascular, nā maʻi hanu, nā maʻi ʻili a me ka mālama ʻana i ka osteoporosis.

ʻO YK-5000 kahi ʻōnaehana hoʻomaʻamaʻa maʻemaʻe a puni.Hāʻawi ka hoʻolālā solenoid mobile i ka maʻalahi i ka huli ʻana i nā ʻāpana like ʻole o ka mea maʻi.Hāʻawi ka ʻōnaehana i kahi helu nui o nā prefabricated prefabricated no nā maʻi like ʻole.Loaʻa iā ia nā ala kūʻokoʻa kūʻokoʻa ʻehā a hiki ke hoʻonohonoho pono ʻia nā palena i hiki i nā maʻi ʻehā ke loaʻa i ka lāʻau lapaʻau i ka manawa like.

 

CHOOLAHA LINIKAL

(1) Nā hōʻailona: Osteoporosis

(2) ʻEha Iwi a me ka ʻiʻo palupalu:Osteoarthritis (ʻeha), rickets, iwi necrosis, haʻihaʻi, hoʻopaneʻe ka ho'ōla ʻana o ka haʻi, prosthetic joint, sprains, lumbago a me ka ʻeha hope, arthritis, myotenositis maʻi, etc.

(3) Nā maʻi maʻi ʻāʻī:ʻO ka atrophy o ka ʻiʻo, ka haunaele o ka hana nerve vegetative, ka maʻi menopausal, ka maʻi hiamoe, ka ʻeha shingles, sciatica, neuralgia o lalo o ka lālā, neuralgia facial, maʻi maʻi maʻamau, kaumaha, migraine etc.

(4) Nā maʻi maʻi maʻi:Arteriosis, lymphedema, Raynaud's Syndrome, ma'i wāwae wāwae, venous curve, etc.

(5) Nā maʻi hanu:ʻO ka hānō Bronchial, ka bronchopneumonia maʻi, etc.

(6) Nā maʻi ʻili:Radiation dermatitis, squamous erythematous dermatitis, papules edema dermatitis, kuni, maʻi maʻi maʻi, scar, etc.

 

 


WhatsApp Online Chat !