• facebook
  • pinterest
  • sns011
  • twitter
  • dvbv (2)
  • dvbv (1)

Mata'utia Spondylosis Cervical

I tausaga talu ai nei, o le tele ma le toʻatele o tagata e mafatia i le faʻamaʻi o le tino.O fa'afitauli lautele, o fa'afitauli o le tui vavalo e mafai ona a'afia ai le tui fa'a'au'au ma nisi vaega o le tino.Ae ui i lea, e toʻatele tagata latou te le iloa o le faʻamaʻi o le tino e mafai foi ona mafua ai isi lamatiaga.

 

Tulaga lamatia 1: Ta

E tusa ai ma fuainumera le atoatoa a le Chinese Academy of Medical Sciences, e sili atu i le 90% o tagata gasegase o loʻo i ai le maʻi faʻaʻauʻau.O le mea mata’utia o le to’atele o tagata e le o ano i ai.E masani lava pe a uma le amataga e maua ai e tagata gasegase o latou spondylosis faa'au'auna e fa'aosoina ai le fa'amalosi o neura o le fai'ai ma o'o atu ai i le ta.

 

Tulaga lamatia 2: Cataplexy

E masani lava ona mafua mai i le faʻamalosi o le alatoto vertebral.O le tele o gasegase ua fa'aseseina o le neuropathic migraine ona o le leai o se gauai atu i le soifua maloloina o le tui.O ma'i e aunoa ma le togafitia lelei mo se taimi umi o le a maua le cerebral congestion ma fa'afuase'i cataplexy i nisi tulaga ogaoga.

 

Tulaga lamatia 3: Fa'aletonu ole cerebral, fai'ai atrophy

O le tele o gasegase e maua i le cervical spondylosis o loʻo i ai le cerebral infarction ma le cerebral atrophy ona o le faʻamaʻi o le alatoto ma le embolism.

 

Tulaga lamatia 4: Supa

O le tele o gasegase e le lava le malamalama i le cervical spondylosis ma e le gauai i ai.A aunoa ma se togafitiga talafeagai, faaosofia ma le faʻamalosi o le taulaʻau ma neura e mafua mai i le faʻamaʻi pipisi e mafai ona faigofie ona taʻitaʻia i le pe a le vae pito i luga poʻo le lua pito i luga poʻo le le taofiofia o le urinary.

 

Tulaga Lamatia 5: Fa'asolo so'o ma tutuli

O le tele o tagata gasegase e maua i le cervical spondylosis e mafatia i le faʻalavelaveina o le tui ma le faʻaleagaina o faʻamaʻi namu faʻauʻu o le tui cervical, e mafua ai le le lava o le toto, lea e oʻo atu ai i aʻafiaga ogaoga o le tinnitus masani ma e oʻo lava i le tutuli.

 

Tulaga lamatia 6: Neurogenic gastrointestinal faaletonu

O le tele o tagata e maua i le “gastric ulcer” e tumau mo se taimi umi pe toe tupu soo.O le mea moni, o lenei mea e mafua mai i le neurogenic gastrointestinal dysfunction e mafua mai i le poloka o le alatoto vertebral cervical.

 

Tulaga lamatia 7: Fa'alē maso maso, pipili mata

O le tele o tagata mama'i e maua i le fa'ama'i fa'a'au'au e maua i le maso maso ma le pipili e mafua mai i le ga'o o le alatoto ma le embolism.

 

Tulaga lamatia 8: Ma'a'a le moe, neuropathy

E ala i suʻesuʻega faʻapitoa, 70% o tagata mamaʻi e maua i le le mautonu ma le neurasthenia o loʻo i ai le faʻamaʻi o le tino, ae e oʻo lava i le tele o fomaʻi e le o iloa i le taimi muamua o togafitiga.O le togafitia o le le mautonu o le a misia le taimi sili ona lelei o togafitiga ma iu ai ina oʻo atu i le atuatuvale ogaoga poʻo le faʻafitauli o le mafaufau.

 

Tulaga lamatia 9: Trombosis o le Cerebral

O se vaega tele o tagata gasegase o le a atiaʻe mai le cervical spondylosis i le disc deformation, vascular variation, lesions, e mafua ai le poloka o vaʻa toto, le lava o le toto, e mafua ai le faʻaosoina o faʻamaʻi cardiovascular ma cerebrovascular ona o le leai o se gauai i le cervical spondylosis, atiaʻe. .

 

Tulaga lamatia 10: Ma'i Menopause

 

Aafiaga 11: Periarthritis tau'au, malo maa

Talu ai ona o le vertebrae cervical 2-7 e aʻafia ai musele tauau ma lima, afai ei ai se faʻafitauli i le tui faʻaʻauʻau, o le a mafua ai le maʻaʻa o maso, e mafua ai le periarthritis o le tauau ma le faʻamalosi.

 

Tulaga lamatia 12: Fa'ama'i gaioi

 

Tulaga lamatia 14: Fa'afitauli fa'a'i ma tale

 

Tulaga lamatia 15: Fa'atete ma tiga i tamatamailima ma lima

 

O le toʻatele o tagata e talitonu lava o le tupu mai o le faʻamaʻi o le faʻamaʻi o le a naʻo le afaina o le tui faʻaʻau.Faatasi ai ma le atinaʻeina o le faʻamaʻi, o le a mafua ai ni lamatiaga o isi vaega.

 

1. Esophagus

Cervical spondylosis o le a lagona ai e tagata gasegase ni tino ese i totonu o latou esophagus i taimi masani.O nisi tagata o le a masani ona i ai se faafitauli i le foloina, ma o nai tagata o le a maua ni faailoga e pei o le faufau, pua'i, ma le fatafata o le fatafata, ma isi. .

 

2. Mataupu va'ai

Cervical spondylosis o le a oʻo atu ai foi i le faʻaletonu o le vaʻaia, ina ia maua ai e tagata gasegase faʻamaoniga e pei o le gau o le vaʻai, photophobia, masae, ma e oʻo lava i le tauaso i nisi tulaga ogaoga.

 

3. Gagana o vae

Cervical spondylosis o le a mafua ai le fa'anenefu ma le tiga o vae i tulaga ogaoga.O nai tagata gasegase o le ai ai foi le faaletonu o le fe'ai ma le mimi, e pei o le tele o le urination, faanatinati o le urination, le taofiofia o le urine ma le urine, ma isi. pipili.

 

4. Fa'afitauli o le fai'ai

O le fa'ama'i fa'ama'i e ono ta'ita'i atu ai i le fa'aleagaina o le fai'ai, lea e mafua ai le niniva, tinnitus, le moe, ma isi fa'ailoga.I tulaga ogaoga, o le a oʻo atu ai i le le lava o le sapalai o le toto i le faiʻai ma oʻo atu ai i le tuinanau ma isi faʻamaʻi.Afai e masani ona maua oe e tagata ma'i o le niniva, faufau, ma le pua'i, e mana'omia se su'esu'ega au'ili'ili ile tui fa'atagata.

 

O le tele o tagata e masani i le cervical spondylosis, ae masani ona latou masalosalo i le nofoaga patino o le maʻi.Fai mai tagata popoto e masani lava ona tupu le faʻamaʻi i le pito i lalo o le ua, o lona uiga, o le 6-7th vaega o le tui vavalo.I le taimi nei, o le toʻatele o tupulaga talavou o loʻo tumau pea le teteʻe o maso o latou ua mo se taimi umi ona o le umi o le tuʻu leaga, e aʻafia ai maso o le vaega o le tino ma oʻo atu ai i le faʻamaʻi.

 

Cervical spondylosis e matua afaina ai le tino.O le a le gata ina afaina ai le ola o tagata gasegase, ae o le a aumaia ai foi se faasologa o faʻamaʻi faʻapitoa ia i latou, ma faʻaleagaina ai o latou tino.O le mea lea, e tatau ai ona puipuia le faʻamaʻi ma ia faʻatumauina se tulaga lelei i le olaga i aso faisoo.E le gata i lea, e atamai le faʻamalositino o le ua e puipuia ai maso faʻamalosi ina ia aua neʻi tupu faʻafitauli ma faʻaleagaina le ua.


Taimi meli: Aukuso-17-2020
WhatsApp Online Chat!