• Фејсбук
  • pinterest
  • sns011
  • твитер
  • xzv (2)
  • xzv (1)

За

7fbbce231

За нас

Guangzhou Yeecon Medical Equipment Industrial Co., Ltd. е основана во 2000 година и е висока компанија за медицинска опрема за рехабилитација која интегриранезависно истражување, развој, производство и работа.Нашиотинтелигентна роботика за рехабилитацијасеријата отсекогаш била на водечка позиција во индустријата.Ние не сме само првиот производител кој го предложи концептот на интелигентна роботика за рехабилитација, туку и пионер во независното истражување и развој на првата роботика за рехабилитација во Кина.Добредојдовте воконтакт за соработкаи нашитеопрема за рехабилитација.

Покрај тоароботика за рехабилитација, сè уште имаме други серии на производи вклучувајќифизикална терапија, работна терапија, итабели за третман, итн. Најдете што ве привлекува и слободно распрашајте се.

Она што го добивме

ISO9001, ISO13485;

CE сертификат;

61 ефективни патенти;

13 софтверски производи;

25 софтверски авторски права;

Сила на компанијата

HTB1ba81LXXXXXXcOXFXXq6xXFXXXE
6 (2)
HTB1wA9bLXXXXXauXpXXq6xXFXXXS
6 (1)
HTB1RUmcLXXXXXXZXpXXq6xXFXXXS
HTB1Pvt_LXXXXXX6XFXXq6xXFXXXI
HTB1ovh7LXXXXXXbEXFXXq6xXFXXXd
HTB1E7xRLXXXXXX5aXXXq6xXFXXXl

Сертификација

yikang медицинска опрема - снабдувач на медицинска опрема - роботика за рехабилитација - 1


WhatsApp онлајн разговор!