• Фејсбук
 • pinterest
 • sns011
 • твитер
 • xzv (2)
 • xzv (1)

Динамика на компанијата

 • Учествувајте на 89. Меѓународен саем за медицинска опрема во Кина (Шангај)

  2024 година
 • Учествувајте на арапската здравствена изложба

  2024 година
 • Учествувајте во MEDICA (Германија)

  2023 година
 • Учествувајте на 88-та CMEF изложба (Шенжен)

  2023 година
 • Добитник е на титулата „Малиот џин“ на национално ниво специјализација, префинетост и иновација

  2023 година
 • Учествувајте на 87-та CMEF изложба

  2023 година
 • Добитник е на титулата „Малиот џин“ на национално ниво специјализација, префинетост и иновација

  2023 година
 • Учествувајте на 87-та CMEF изложба

  2023 година
пред
следно
1234Следно >>> Страница 1/14
WhatsApp онлајн разговор!