• Фејсбук
 • pinterest
 • sns011
 • твитер
 • xzv (2)
 • xzv (1)
 • години

 • ПАТЕНТИ

 • БОЛНИЦИ

 • M

  ПАЦИЕНТИ

ЗА НАС

ЗА НАС

Guangzhou Yikang Medical Equipment Industrial Co., Ltd. е основана во 2000 година и сега е зрел производител на опрема за медицинска рехабилитација.Нашата компанија сега има над 200 вработени со големи канцеларии и работилници.Како производител на медицинска опрема со скоро 24-годишно искуство, го предводиме развојот на роботиката за рехабилитација на интелигенција.Во текот на изминатите две децении, во нашиот производствен центар поставивме одделенија за обработка, ЦПУ, метални облоги, заварување, шиење, монтажа, КК, магацин и пакување.Се разбира, имаме и тимови по продажба за да се увериме во 100% задоволство на клиентите. Ве молиме слободно контактирајте со нас ако сте заинтересирани да работите заедно или да ја купите нашата опрема за рехабилитација.

Гледај Повеќе

НАШИОТ ТИМ

 • Центар за истражување и развој

  Центар за истражување и развој

  Специјализиран за роботи за рехабилитација веќе 23 години.
  Над 20% од персоналот е посветен на истражување и развој.
  Годишно се развиваат 5-7 нови производи.

 • Центар за производи

  Центар за производи

  Над 30% од работната сила е ангажирана во производството.
  Годишен производствен капацитет Постигнат: 4000+
  Испораки за 2 недели.

 • Центар за КК

  Центар за КК

  Строга контрола на секој чекор
  Влезна контрола на квалитет (IQC) за проверка на материјали и тестирање
  Контрола на квалитет во процесот (IPQC) за време на производството
  Контрола на квалитет на излез (OQC) при испорака
  Пакување

 • Продажба

  Продажба

  Извоз во повеќе од 20 земји и региони
  Нашата опрема е дистрибуирана низ Азија, Европа, Африка и Јужна Америка

 • Сервис

  Сервис

  24/7 онлајн поддршка
  Обука и инсталација на лице место
  Гарантен период од 365 дена

123
123
индекс
 • Центар за истражување и развој

 • Центар за производи

 • Центар за КК

 • Продажба

 • Сервис

WhatsApp онлајн разговор!