• facebook
 • pinterest
 • sns011
 • Cicëroj
 • xzv (2)
 • xzv (1)

Dinamika e kompanisë

 • Merrni pjesë në Panairin e 89-të Ndërkombëtar të Pajisjeve Mjekësore në Kinë (Shanghai)

  2024
 • Merrni pjesë në Ekspozitën Arabe të Shëndetit

  2024
 • Merrni pjesë në MEDICA (Gjermani)

  2023
 • Merrni pjesë në Ekspozitën e 88-të të CMEF (Shenzhen)

  2023
 • Është vlerësuar me titullin "Gjigandi i Vogël" i specializimit, përsosjes dhe inovacionit në nivel kombëtar

  2023
 • Merrni pjesë në Ekspozitën e 87-të të CMEF

  2023
 • Është vlerësuar me titullin "Gjigandi i Vogël" i specializimit, përsosjes dhe inovacionit në nivel kombëtar

  2023
 • Merrni pjesë në Ekspozitën e 87-të të CMEF

  2023
paraardhëse
tjetër
1234Tjetra >>> Faqe 1/14
WhatsApp Online Chat!