• facebook
  • pinterest
  • sns011
  • twitter
  • xzv (2)
  • xzv (1)

Fa'amalositino ile Fale mo le Tau'au Aisa

1. Fa'ailoga tau'au ua malo:

tiga tau'au;Fa'atapula'aina le gaioi o tauau;Ma'i tiga i le po

Afai e te oo i le tiga o le tau'au, faigata ona sii i luga lou lima, tapula'a le gaioi, ma tiga i le po e fa'ateteleina ai le tiga, e mafai ona e aisa lou tau'au.

 

2. Folasaga:

O le Tau'au Frozen, fa'afoma'i ua ta'ua o le "adhesive capsulitis of shoulder", o se tulaga masani o le tau'au.E faasino i le mumu i totonu o aano o loʻo siomia ai le sooga tauau.E masani ona a'afia ai tagata ta'ito'atasi matutua, ae maise tama'ita'i i luga atu o le 50 tausaga o lo'o fa'atinoina galuega fai soo.O auga e aofia ai le tiga o sooga o tauau, malo, ma lagona pipii, e lagona ai le aisa o le tauau.

 

3. Fa'afefea ona fai fa'amalositino ile fale e fa'aleleia ai le tau'au aisa:

Fa'amalositino 1: Fa'amalositino A'ei Pa

O le faʻamalositino muamua o le faʻamalositino aʻe i luga o puipui, lea e mafai ona faia i le lima e tasi poʻo lima uma e lua.Manatu taua mo fa'amalositino a'e puipui:

- Tu i se mamao e 30-50 senitimita mai le puipui.
– A'e lemu ma lima ua afaina i luga o le puipui.
- Faia 10 toe fai, faalua i le aso.
– Tausia se faamaumauga o le maualuga a'e.

faamalositino tau'au aisa

Tutu ma ou vae e va eseese i le lautele o tauau.Tuu lima (s) ua aafia i luga o le puipui ma a'e malie i luga.A amata ona lagona le tiga o sooga tauau, taofi le tulaga mo le 3-5 sekone.

Fa'amalositino 2: Fa'amalositino Pendulum

- Tu pe nofo ma le tino e punou i luma ma lima e masani ona tautau.
– Lu'u fa'anatura lima i se vaega itiiti o le gaioioiga, fa'asolosolo fa'aopoopo le amplitude.
– Faia seti 10 o suigi, faalua i le aso.

Fa'atu'i teisi le tino i luma, fa'ataga le lima o lo'o a'afia e tautau fa'anatura.Lu'u le lima i se faagaioiga laitiiti.

faamalositino tau'au aisa 2

Fa'ata'ita'iga 3: Fa'amalositino Tusia Li'o-Fa'aleleia le Fe'avea'i Fa'atasi

- Tu pe nofo a'o fa'alagolago i luma ma lagolago le tino i se puipui po'o se nofoa.Tuu lima e tautau i lalo.
– Fai ni li'o laiti, fa'atupu malie le tele o li'o.
– Fa'atino li'o i luma ma tua.
- Faia 10 toe fai, faalua i le aso.

faamalositino tau'au aisa 3

I le faʻaopoopoga i nei faʻamalositino, i taimi e le o faʻalavelave, e mafai foi ona e faʻaogaina togafitiga vevela i le lotoifale, faʻamafanafana le tauau i gaoioiga i aso uma, fai malologa masani, ma aloese mai le tele o galuega faaletino.Afai e leai se fa'aleleia pe a mae'a se vaitaimi o fa'amalositino, saili vave togafitiga faafoma'i.

 

I totonu o le falemaʻi, e mafai ona e mauaina le faʻaogaina o Medium-frequency Electric Therapy Device ma Shockwave Therapy mo le togafitia o le tauau aisa.

PE2

Medium-frequency Fa'aeletise Togafitiga Meafaigaluega PE2

Aafiaga fa'afoma'i

Faʻaleleia le gaioiina o maso lamolemole;faʻaleleia le toto i totonu o le tino;fa'amalositino maso skeletal e puipuia ai maso fa'ama'i;fa'amama le tiga.

Vaega

O le tele o togafitiga, fa'aoga atoatoa o le fa'aogaina o leo, fa'aogaina o le pulupulu o le va'aiga o le va'aiga, o le fa'aogaina o le pulus i le va o le taimi nei, o le sinusoidal modulation i le taimi nei, fa'atasi ai ma fa'amatalaga lautele ma fa'ailoga fa'aola mata'ina;

Faʻatonu 99 faʻatonuga togafitiga faʻapitoa, o loʻo teuina i totonu o le komepiuta, ina ia mafai e tagata gasegase ona lagona le faagasologa atoa o le tele o gaioiga faʻamalosi e pei o le tuleia, uuina, oomi, tuʻituʻi, vili, tete, ma le luluina i le faagasologa o togafitiga;

Togafitiga faʻapitonuʻu, togafitiga faʻasolosolo, faʻafofoga lima ma vae.E mafai ona fa'aoga fetu'una'i mo fa'ama'i eseese.

PS2 iai

Meafaigaluega Fa'ata'ita'i Fa'ate'i PS2

Vaega

O le meafaigaluega o le togafitiga o le galu faʻateʻa e liua ai galu o le paʻu pneumatic e gaosia e le mompressor i ni faʻalavelave faʻafuaseʻi ballistic, lea e tuʻuina atu e ala i faʻasalalauga faʻaletino (e pei o le ea, vai, ma isi) e galue i luga o le tino o le tagata e maua ai aʻafiaga o meaola, e maualuga. -malosi e gaosia e le faʻafuaseʻi ona tuʻuina atu le malosi.O galu o le mamafa o loʻo i ai uiga o le faʻateleina o le mamafa vave ma le televave o felauaiga.E ala i le faʻatulagaina ma le gaioiga o le ulu o togafitiga, e mafai ona faʻamavaeina faʻapipiʻi ma faʻafefe faʻafitauli i totonu o le tino o le tagata lea e tupu tele ai le tiga.


Taimi meli: Apr-09-2024
WhatsApp Online Chat!