• facebook
  • pinterest
  • sns011
  • twitter
  • xzv (2)
  • xzv (1)

Pehea e hana ai me ka ʻeha o ka ʻiʻo?

Nui ka poʻe e ʻeha i ka ʻiʻo ma hope o ka hoʻoikaika kino.ʻOi loa no ka poʻe nele i ka hoʻoikaika kino, inā hoʻonui koke lākou i ka nui o ka hoʻoikaika kino, ʻoi aku ka maʻalahi o ka ʻeha o ka ʻiʻo, a paʻakikī paha ka hele ʻana i nā hihia koʻikoʻi.Hōʻike maʻamau ia ma ka lā 2nd ma hope o ka hoʻoikaika kino, hiki i kahi kiʻekiʻe i nā lā 2-3, a i kekahi manawa mau no 5-7 mau lā a i ʻole.

ʻEha ʻiʻo

ʻElua ʻano o ka ʻeha ʻiʻo: ʻeha ʻiʻo nui a me ka ʻeha ʻiʻo i hoʻomaka ʻia.

ʻEha ʻiʻo ʻeha

ʻO ka maʻamau ka ʻeha i ka wā hoʻoikaika kino a i ʻole no kekahi manawa ma hope o ka hoʻomaʻamaʻa ʻana, e like me ka ikaika o ka hoʻoikaika kino, a nalo maʻamau i loko o kekahi mau hola ma hope o ka hoʻoikaika kino.ʻO kēia ʻano ʻeha he ʻeha ia i hana ʻia e nā huahana o ka metabolism ma hope o ka ʻoki ʻana o ka ʻiʻo a me nā ʻāpana wai o ka plasma e komo ana i ka ʻiʻo a hōʻiliʻili, e hoʻopaʻa ana i ke aʻalolo ʻeha.

Hoʻopaneʻe ka hoʻomaka ʻana o ka ʻiʻo ʻeha

Hiki ke ʻike mālie ʻia kēia ʻano ʻeha ma hope o kekahi manawa ma hope o ka hoʻoikaika kino, ma kahi o 24-72 mau hola.ʻO ka ʻoki a me ka hoʻolōʻihi ʻana o nā ʻiʻo i ka wā hoʻoikaika kino, ʻo ia ka huki ʻana i nā ʻiʻo ʻiʻo, i kekahi manawa e haʻihaʻi liʻiliʻi, haki, a kahe ke koko o nā ʻiʻo ʻiʻo, e hoʻoulu ai i ka ʻeha a me ka ʻeha.

 

Ka ʻokoʻa ma waena o nā ʻano ʻeha ʻelua

ʻO ka ʻōlelo maʻamau, pili ka ʻeha ʻeha o ka ʻiʻo me ka "lactic acid accumulation".Ma lalo o nā kūlana maʻamau, hiki ke hoʻololi maoli ʻia ka lactic acid i hana ʻia e ka hoʻoikaika kino.Ke hana ʻoe i ka nui o ka hoʻomaʻamaʻa a ʻoi aku ka ikaika o ka hoʻomaʻamaʻa ma mua o ka waiwai koʻikoʻi, e kū mai ka hōʻiliʻili o ka lactic acid i ke koko.Eia naʻe, e hoʻi ka pae koko lactate i ka maʻamau i loko o 1 hola ma hope o ka hoʻoikaika kino.ʻO ia ke kumu e ʻike pinepine ai mākou i ka ʻeha o ka ʻiʻo ma hope o ka hoʻoikaika nui ʻana.

ʻAʻole maʻamau ka ʻeha ʻana o ka ʻiʻo i ka hoʻomaka ʻana ma muli o ka hōʻiliʻili ʻana o ka waikawa lactic.Ma keʻano laulā, hoʻololi ʻia ka lactic acid mai ke kino i hoʻokahi a ʻelua paha mau hola ma hope o ka pau ʻana o ka hoʻoikaika kino;akā naʻe, ma hope o ka hōʻiliʻili ʻana o ka lactic acid, e hoʻonui ʻia ke kaomi osmotic kūloko, kahi e hoʻoulu ai i ka ʻiʻo edema a e hōʻeha i ka ʻiʻo no ka manawa lōʻihi.ʻO kekahi kumu koʻikoʻi ʻo ka ʻiʻo ʻiʻo a i ʻole ka pōʻino o ke kino palupalu.Ke ʻoi aku ka ikaika o ka hoʻoikaika kino ma mua o ka hiki o nā ʻiʻo ʻiʻo a i ʻole ka ʻiʻo palupalu, e hoʻoulu ʻia nā waimaka liʻiliʻi, e alakaʻi i ka ʻeha lōʻihi.

 

Ke ʻike ʻia ka ʻeha, pono e hoʻōki i ka hoʻoikaika kino

Ke ʻeha ke kino holoʻokoʻa ma hope o ka hoʻoikaika kino, ʻoi aku ka nui o ka ʻāpana i hoʻomaʻamaʻa ʻia, pono iakahoʻoikaika kinoe oka hapa ehapono e hookiia, i mea e hoomaha ai na io i hanaia.I kēia manawa, hiki iā ʻoe ke koho i nā ʻiʻo ma nā wahi ʻē aʻe e hoʻoikaika ai, a i ʻole e hana i kekahi mau hana hoʻomaha no nā ʻāpana ʻeha.ʻAʻole pono e hoʻomau i ka hoʻomaʻamaʻa makapō, i ʻole e hōʻeha paha ia i ka ʻeha o ka ʻiʻo a i ʻole ke kumu o ka ʻiʻo.

 

Pehea eDeal meMʻohanaSʻoi aku ka maikaʻi?

(1) Hoomaha   

Hiki i ka hoʻomaha ke hoʻopau i ka luhi, hoʻoikaika i ke kahe koko, hoʻolalelale i ka metabolism, a hoʻopau i ka ʻeha o ka ʻiʻo.

(2) Ke hoʻohana ʻana i ka Compress Anu/Wela 

E hoʻopili i nā paʻi anu i kahi ʻeha i loko o 48 mau hola, maʻamau no 10 a 15 mau minuke.E kau i ke kāwele a i ʻole nā ​​lole ma waena o ka ʻeke hau a me nā ʻiʻo e pale i ka hau hau a hoʻomaha i ka ʻeha a me ka pehu.

Hiki ke hoʻohana ʻia nā compresses wela ma hope o 48 mau hola.Hoʻoikaika ka paʻi wela i ke kahe o ke koko a hoʻoneʻe i ke koena o ka lactic acid a me nā metabolites ʻē aʻe a puni ka ʻiʻo i hoʻōla ʻia, a lawe mai i ke koko hou i waiwai i nā meaʻai a me ka oxygen i nā ʻiʻo i makemake ʻia, e hāʻawi ana i nā meaʻai hou aku no ka hoʻōla hou.

(3) E hoʻomaha i kou mau wāwae ma hope o ka hoʻoikaika kino

Noho ma ka honua a moe paha, e hoʻopololei i kou mau wāwae, e ʻomi paʻa i kou mau lima, e kaomi i nā ʻūhā me nā ʻūhā o nā lima, a hoʻokuke mālie iā lākou mai ke aʻa o ka ʻūhā a hiki i nā kuli.Ma hope o kēlā, e hoʻololi i ke kuhikuhi, e nānā i ka wahi ʻeha, a kaomi no 1 minuke.

(4) Hoʻomaha i nā ʻiʻo

ʻO ka lomilomi a me ka hoʻomaha ʻana o nā ʻiʻo ma hope o ka hoʻoikaika kino he mea nui ia e hoʻomaha ai i ka ʻeha.Hoʻomaka ka lomilomi me ke kaomi mālie a hoʻololi mālie i ka manipulation, kneading, kaomi a paʻi, me ka lulu kūloko.

(5) Pākuʻi Protein a me ka wai

E ʻeha nā ʻiʻo ma nā pae like ʻole i ka wā hoʻoikaika kino.Ma hope o ka hōʻeha, hiki ke hoʻohui pono ʻia ka protein a me ka wai e kōkua i ka hoʻomaha ʻana i ka luhi, hoʻopiha i ka ʻai, a hoʻoikaika i ka hoʻoponopono kino.

 

Mea Hoola ʻEha Oʻo – High Energy Muscle Massager Gun HDMS

HDMS

Hōʻike nā haʻawina e hiki i ka luhi a me ka maʻi ke hoʻopōkole i ka lōʻihi o ka fiber muscle a hana i ka spasms a i ʻole ke kumu hoʻomaka a hiki i ke kaomi o waho a i ʻole ka hopena ke hoʻoulu a hoʻomaha i nā ʻiʻo.Hiki i ke poʻo hopena o ka HDMS i hoʻopaʻa ʻia i hoʻopaʻa ʻia ke hoʻohaʻahaʻa maikaʻi i ka nalowale o ka ikehu o ka hawewe haʻalulu i ke kaʻina o ka hoʻoili ʻana o ka ʻiʻo ʻiʻo, i hiki ai i ka haʻalulu kiʻekiʻe ke komo palekana a komo pono i ka ʻiʻo ʻiʻo hohonu o nā lālā. , hoʻoikaika i ke koko a me ka lymph reflux, hoʻoikaika i ka hoʻihoʻi ʻana o ka lōʻihi o ka ʻiʻo a hoʻomaha i ka ʻāʻī.Wahi a ke kumu o ka hoʻopaʻa ʻana i ka ʻiʻo, hiki ke hoʻomaha a hoʻoponopono ʻia ka lōʻihi o ka ʻiʻo ma o ka hoʻohana ʻana i ka mea hoʻoikaika kino hohonu.Ma waho aʻe, hoʻonui ia i ke kani o ka ʻiʻo a hoʻoulu i nā tendon me ka hoʻoulu ʻana, a hoʻouna ʻia ka impulse i ke kikowaena ma ke aʻalolo sensory, a laila e hoʻoulu ai i ka radioactively diastolization i ka hopena o ka hoʻomaha ʻana i ka ʻiʻo.

 

Nā hōʻailona o ka High Energy Muscle Massager Gun HDMS

1. Hoʻokuʻu i ka haʻalulu nui o ka ʻiʻo

2. E hoʻomaikaʻi i ke kūlana kuamoʻo

3. Hoʻoponopono i ka hoʻohālikelike ʻana i ka ikaika o ka ʻiʻo

4. Hoʻokuʻu i ka myofascial adhesion

5. ʻO ka hui pū ʻana

6. Hoʻoulu ʻia o nā mea loaʻa

 

E pili anaYeecon

Ua hoʻokumu ʻia i ka makahiki 2000,Yeeconhe mea hana oihana omea hana kino kinoanā lopako hoʻoponopono.ʻO mākou ke alakaʻi o ka ʻoihana hana hoʻoponopono ma Kina.ʻAʻole wale mākou e hoʻomohala a hana, akā hāʻawi pū i kā mākou mea kūʻai aku me nā ʻoihana hoʻoponopono hoʻoponopono hana turnkey.E ʻoluʻolu e ʻoluʻolukāhea iā mā˚ouno ke kukakuka ana.

www.yikangmedical.com

E heluhelu hou:

No ke aha ʻaʻole hiki iā ʻoe ke haʻalele i ka ʻeha ʻāʻī?

Ka hopena o ka Modulated Medium Frequency Electrotherapy

He aha ka Interferential Current Therapy?


Ka manawa hoʻouna: Mei-25-2022
WhatsApp kamaʻilio pūnaewele!